Palvelukuvaukset

Kiinteistöjen huoltosopimus
Helpota arkeasi tekemällä huoltosopimus. Sen voi tehdä omakotitaloon tai kesämökille. Huoltosopimuksella saat oman talonmiehen, joka huolehtii kiinteistösi ylläpidosta sekä huoltotöistä. Perinteisiä huoltotöitä ovat piha-alueiden puhtaanapito, nurmenleikkuu sekä talotekniikan huoltoa tarvitsevat osat. Talonmies voi käydä joko säännöllisesti tai tarpeen mukaan kutsuttuna. Huoltosopimuksen voi tehdä siten, että siihen kuuluu kaikki kiinteistön työt, tai jotkin erikseen sovitut työt. Töitä helpottaa kun kiinteistöstäsi huolehtii aina sama henkilö, joka tuntee kohteen. Tekemällä huoltosopimuksen saat itsellesi lisää vapaa-aikaa.

Ovien ja ikkunoiden huolto, lamppujen vaihto, huonekalujen kokoaminen
Ovet ja ikkunat vaativat rasvausta, säätöä, käynnin tarkistamista sekä maalausta ja kittausta. Lamppujen vaihto käsittää polttimoiden vaihdon kaikkiin valaisintyyppeihin. Loisteputkivalaisimista on hyvä vaihtaa sytytin samalla. Valaisimen puhdistuksen voi tehdä samalla kiipeämisellä. Huonekalut toimitetaan kaupasta yleensä pieninä paloina. Monesti niiden kokoaminen vaatii kokemusta ja moninaisia työkaluja. Myös vanhojen huonekalujen korjaus ja uudelleen asennus.

Rännien puhdistus
Rännit, kattokaivot ja muut sadevesijärjestelmät on hyvä puhdistaa kerran vuodessa. Tukkoiset sadevesijärjestelmät voivat aiheuttaa vesivahinkoja. Monesti räystäälle yltää tikapuilla mutta korkeammissa kohteissa täytyy käyttää henkilönostinta.

Pihojen siivous, haravointi
Siisti piha parantaa pihapiirin tunnelmaa. Voit tilata pihan siivouksen vaikka ennen kesäjuhlia. Tarvittaessa viemme roskat pois. Myös erilaisten romujen poisvienti onnistuu.

Puiden ja pensaiden hoitoleikkaukset, aidanleikkuu
Puiden ja pensaiden hoitoleikkaus parantaa niiden kasvua ja kukintaa. Leikkaukset vaativat kunkin kasvilajin vaatimusten tuntemusta. Marjapensaat tuottavat paremmin satoa säännöllisesti leikattuina. Omenapuun leikkaus vaatii oman tietämyksensä, jotta puu säilyttää muotonsa ja tuottaa hedelmiä. Pensasaidat vaativat leikkausta 1-3 kertaa vuodessa. Tarvittaessa viemme risut pois.

Lumityöt, hiekoitus
Lumityöt tehdään portailta portille, kohteen mukaan kolalla tai traktorilla. Myös hiekoitus luonnistuu. Lumityöt huoltosopimuksella tai tilattaessa.

Huoneistojen remontointi, pienrakentaminen
Maalaustyöt, tapetointi, panelointi, listoitus, mattoasennus, laminaattilattiat, ikkunoiden ja ovien vaihto, seinien levytykset, purkutyöt, kalusteasennukset. Terassien, portaiden ja patioiden rakentaminen. Piha-aidat, huvimajat, leikkimökit.

Pihasuunnittelu
Pihasuunnitelmat kukkapenkistä suurempiin kokonaisuuksiin. Uutta taloa rakennettaessa pihasuunnitelma kannattaa tilata ennen kuin tontilla on vielä tehty mitään. Näin voi säästää paljon turhaa työtä. Vanhankin pihan ilmettä voi muuttaa, kunhan työ suunnitellaan hyvin.

Viherrakennus
Vihertyöt suunnittelusta toteutukseen. Kun tilaat suunnittelun ja toteutuksen samasta paikasta työ tulee tehtyä helpommin ja taloudellisemmin. Vanhojen pihojen uusinta, uusien pihojen rakentaminen. Kaikki istutustyöt. Pihakivetykset, muurit.

Maisemanhoitotyöt, puunkaadot
Heinikoiden niitot, tien varret, pusikoiden raivaus, metsän harvennus. Puun kaadot, ongelmapuiden poisto.

Polttopuiden teko
Klapien teko rangasta. Katkonta ja halkaisu koneella. Tarvittaessa puut liiteriin saakka. Emme pilko rakennusjätteitä.

Ruohonleikkuu
Leikkuut työnnettävällä ja ajettavalla leikkurilla. Tarvittaessa reunojen viimeistely siimaleikkurilla. Ruohonleikkuu tilattaessa tai huoltosopimuksella.

Mökkihuolto
Vain mantereella oleville mökeille. Samat palvelut kuin omakotitaloillekin. Lisäksi mökin valvonta ympärivuotisesti tai erikseen sovittuna aikana. Tilattaessa tai huoltosopimuksella.

Asuntojen huolto loma-aikoina
Asunnon valvonta tarkastuskäynnein. Tarkistetaan esimerkiksi että ovet ja ikkunat ovat kiinni, sähkölaitteet ovat sammuksissa, lämmitys toimii eikä näy vesivuotoja. Sisä- ja ulkokasvien kastelu, ruohonleikkuu, postin nouto, lemmikkien ruokinta. Käyntitiheys sovitaan kohteen mukaan.